skip to Main Content
Beveiligingstips

Beveiligingstips

Beveiligingstips

  1. Als goede basis adviseren wij om een veiligheidscilinder aan te schaffen. Deze cilinders zijn namelijk een stuk moeilijker te forceren, en maak je het minder aantrekkelijk voor inbrekers.

 

  1. Een meerpuntsluiting verankert de deur aan het kozijn. De drie haken van de sluiting grijpen zich vast in het kozijn. Waardoor de deur en het kozijn niet van elkaar loskomen.

 

  1. Sluitnokken verankeren opendraaiende ramen in het kozijn. Door dubbele sluitnokken in uw raam en kozijn te plaatsen maakt u de kans dat u raam geforceerd wordt aanzienlijk kleiner. Dit is vooral handig bij ramen waar je van buiten gemakkelijk bij kunt.

 

  1. Door gelaagd glas in uw deuren en kozijnen te plaatsen. Door dit te doen zal het ingooien van u ruiten een stuk lastiger gaan. Ook zijn deze ramen voorzien van een klasse codering die ook af kan schrikken.

 

  1. Heeft u nog een oud schuifraam dan kunt u op een hele simpele manier zorgen dat inbrekers niet via het raam binnen kunnen. U kunt namelijk een balkje achter het schuivende deel leggen waardoor het raam niet open kan. Mocht het slot geforceerd worden kunnen de inbrekers nog niet naar binnen.
Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top