skip to Main Content

Creëer sfeer met landelijk deurbeslag

Een landelijke sfeer

Heeft u net een nieuw landelijk huis op de kop getikt of woont u al een tijdje in een mooi appartement, maar bent u op zoek naar een sfeervolle nieuwe stijl? Creëer dan een leuke ambiance met landelijk deurbeslag. U woont een groot deel van uw leven in het huis en de woning reflecteert wie u bent. Daarom is het belangrijk om uw woning zo in te richten zodat u zich helemaal thuis voelt. Een landelijk interieur zorgt ervoor dat iedereen zich prettig voelt.

Het zit in de details

Voor een mooie en comfortabele woning heeft u een oog voor detail nodig. Het zit vaak in de kleine dingen die een woning helemaal afmaken. Soms heeft u maar een kleine decoratie nodig om een ruimte af te werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooi landelijk deurbeslag. Landelijk deurbeslag roept een gevoel van het platteland op. Op het platteland zijn de mensen vaak gezellig en is de gastvrijheid hoog. Met mooi deurbeslag vertelt u aan uw buren dat u een fijn en gezellig huishouden heeft.

Verschillende materialen landelijk deurbeslag

Is landelijk deurbeslag iets voor uw woning? Er staat u dan nog een keuze uit verschillende materialen te wachten. Landelijk deurbeslag is namelijk in de materialen brons, verouderd ijzer en roest verkrijgbaar. Elk materiaal heeft zo zijn eigen voordelen en kenmerken.

Bronzen landelijk deurbeslag

Landelijke huizen worden vaak met warme tinten gedecoreerd. Een materiaal zoals hout zien we dan ook vaak terug in de oudere boerderijen. Voeg hier mooi bronzen deurbeslag aan toe en u creëert een mooi warm geheel. Dit geldt ook voor bij u thuis.

Verouderd ijzeren landelijk deurbeslag

Bestaan uw huis, interieur en muren uit vooral lichtere tinten? Dan past verouderd ijzer hier goed bij. Verouderd ijzer heeft uit zichzelf een donkere tint. Door deze twee tinten met elkaar te combineren creëert u een mooie balans. Verouderd ijzer is daarnaast ook goed te combineren met stoere houten accenten.

Roestige landelijk deurbeslag

Roest is een populair materiaal voor landelijke interieurs. Roest wordt gemaakt door gietijzer op een natuurlijke wijze te laten verouderen. Dit wordt vervolgens geborsteld en behandeld met bijenwas. Roest kan per deurbeslag verschillen omdat het een natuurlijk product is.

Back To Top